logo julia jongert mob

  • Slide Counselling-Coaching

Management Coaching

  • Loopt het bedrijf of afdeling nog zoals ik voor ogen heb als leidinggevende?
  • Ben ik op de goede weg, zowel persoonlijk als professioneel?
  • Met wie kan ik op een objectieve en veilige wijze mijn twijfels over mijn functioneren als leidinggevende bespreken?
  • Ik ben startend leidinggevende en wil uit veelvoorkomende valkuilen blijven.
  • Wat drijft mij en waar krijg ik energie van? En waar loopt de energie weg door het putje?
  • Zorg ik goed voor mijzelf en goed voor het team?
  • Is mijn manier van knelpunten oplossen wel effectief?

Ruim 10 jaar leidinggevende ervaring zet ik in om leidinggevenden te coachen in hun persoonlijke en professionele vraagstuk. Flexibiliteit is hierin een belangrijke werkvorm: ieder traject verloopt anders, afhankelijk van de ingebrachte vraag en de persoonlijke omstandigheden en doelen. Maatwerk.

In 1 op 1 gesprekken diepen we het vraagstuk verder uit. Welke knelpunten zijn er, maar vooral ook welke natuurlijke hulpbronnen zijn al aanwezig die je kunt gebruiken in je ontwikkeling. We kunnen samen sparren, maar ik kan je ook spiegelen, op je reflecteren en je feedback geven. Dit zijn verschillende manieren om je te ondersteunen je eigen veranderingsproces. Maar ik zal je ook vragen of verandering wel nodig is, of dat het een kwestie van accepteren is en ermee leren omgaan.

Coaching-on-the-job is ook een geweldige manier om jezelf te ontwikkelen. Door direct te zien wat er speelt en hoe je reageert in bepaalde situaties en daarop feedback te geven is dit een effectieve wijze om te leren. Van directe feedback leer je het meest en het snelst zo heeft de ervaring uitgewezen.

Als coach werk ik ook samen met Acsens in outplacement-trajecten. De combinatie van mijn inbreng, meer gericht op de emotionele huishouding, met de jobcoach van Acsens, is een succesvolle samenwerking gebleken.

Het doel van elk traject is het versterken van de eigenheid en vertrouwen in de eigen kracht en mogelijkheden. Nieuwe knelpunten in de toekomst kunnen dan zonder verdere coaching constructief aangepakt worden.

Julia Jongert - Menscounselling

Julia Jongert

Contactinformatie

adres iconBezoekadres:
Oosterleek 15
1609 GA  Oosterleek


Telefoon Menscounselling 06 - 15 56 69 29

 julia@juliajongert.nl


LinkedIn Menscounselling