logo julia jongert mob

  • Slide Julia Jongert

Julia Jongert

De gemene deler van mijn werk als vertrouwenspersoon en coach is mensen bij te staan in hun zoektocht naar een oplossing, of verlichting in hun vraagstuk. Ik kan ontroerd raken als mensen de kracht weer in zichzelf vinden en na een aantal gesprekken weer genoeg zelfvertrouwen hebben moeilijkheden het hoofd te kunnen bieden.

Sinds 1999 werkte ik als leidinggevende in verschillende profit en non-profit bedrijven. Dit waren onder meer een telefonische alarmcentrale, een grote verzekeringsmaatschappij en een leerwerkbedrijf. Daarbij ondersteunde ik als interne coach leidinggevenden en medewerkers en hielp hen verder in hun ontwikkeling. Dit gaf me zo ongelofelijk veel energie dat ik besloot het counsellen en coachen uit te breiden tot mijn dagelijks werk.

In 2000 kreeg ik een burnout. Dat was een nare tijd, en het kostte me dan ook geruime tijd om weer helemaal hersteld aan het werk te gaan. Daarna ben ik nog jaren als leidinggevende aan de slag geweest, en heb geen terugval meer gehad. Als ervaringsdeskundige weet ik wat iemand doormaakt en weet ook dat herstel mogelijk is.

In 2006 begon ik als intern vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen bij mijn laatste werkgever. Hier zorgde ik voor opvang en begeleiding als iemand last had van ongewenste omgangsvormen op het werk. Deze extra taak, naast mijn baan als teamleider, vond ik dusdanig interessant en ging me zo goed af, dat ik besloot dit te gaan combineren met het counsellen en coachen in mijn praktijk. Tot januari 2021 was ik counsellor, aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling. Vanaf 2021 heb ik besloten me vooral te richten op mijn werk als externe vertrouwenspersoon en coach.

Met rust en volledige aandacht luister ik naar iemands verhaal. Iedereen heeft zijn eigen manieren om het hoofd te bieden aan een lastige situatie en ik vind het mooi om te zien hoe er oplossingen worden bedacht die ik zelf nooit had kunnen bedenken. Ik geef mensen het vertrouwen in zichzelf te geloven, zichzelf te accepteren en de overtuiging dat men problemen zelf  het hoofd kan bieden.

Wil je me in levende lijve zien? Bel, mail, maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik ben ook heel nieuwsgierig jou te leren kennen!

Anderen over Julia

“Gaandeweg de gesprekken met Julia heeft ze een sluimerend probleem in mijn werksituatie concreet gemaakt. Daarna heeft ze mij geholpen het probleem aan te pakken.”

“Julia neemt zorgen weg en is totaal accepterend.”

“Het gespreksonderwerp hebben we op meerdere manieren benaderd zodat de punten naar boven worden gehaald waarin je vast zit. Ik kan nu weer verder op de nieuwe weg die ik was ingeslagen.”

"Hoe ze het precies doet kan ik niet onder woorden brengen, maar Julia maakt meer bij me los dan anderen die ik heb bezocht voor ondersteuning"

“Wanneer Julia je counsellor/coach is, tref je een betrokken, doortastende coach met oog voor detail en empathisch vermogen, die op een creatieve wijze vanuit verrassende ooghoeken jou begeleidt in je ontwikkeling. Haar open blik, haar leergierigheid en haar spontaniteit waarborgen een prettige sfeer waarin wederzijds vertrouwen alle ruimte krijgt.”

A. Dubois, bedrijfsmaatschappelijk werker

“Julia brengt veiligheid, kan relativeren, is evenwichtig, gevoelig, zelfstandig, mild, gemoedelijk en respectvol.”

Collega counsellors.

Julia Jongert - Menscounselling

Julia Jongert

Contactinformatie

adres iconBezoekadres:
Oosterleek 15
1609 GA  Oosterleek


Telefoon Menscounselling 06 - 15 56 69 29

 julia@juliajongert.nl


LinkedIn Menscounselling