logo julia jongert mob

  • Slide informatie

Wat zijn de kosten?

Voordat we het over de kosten hebben: het belangrijkste is het gevoel dat je aan het goede adres bent. Om dit te kunnen beoordelen nodig ik je van harte uit om met elkaar kennis te maken. Dat geeft ons samen de mogelijkheid te zien of er een klik is en er een overeenkomst is in zienswijzen over het werk als vertrouwenspersoon en als coach.

Externe vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit

Tarieven voor de dienstverlening van Externe Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit zijn opvraagbaar. Gaat u hierbij uit van een vast bedrag voor een jaarabonnement en daarnaast een uurtarief voor inzet en reiskosten. Hierdoor betaalt u alleen als er daadwerkelijk gebruik wordt gemaakt van de diensten van de vertrouwenspersoon.

Coaching

Een vrijblijvend, gratis kennismakingsgesprek van een half uur helpt ons beiden te beoordelen of je bij mij aan het goede adres bent. Daarna kun je aangeven of we er een uur aan vastplakken, of je liever er nog even over wil nadenken of dat ik je eventueel op weg kan helpen naar iemand anders.

Mocht er een klik zijn dan gaan we met elkaar het traject in. Het particuliere tarief voor coaching is €65,- per uur exclusief BTW.

Het zakelijke tarief voor coaching is €90,- per uur exclusief BTW.

Julia Jongert - Menscounselling

Julia Jongert

Contactinformatie

adres iconBezoekadres:
Oosterleek 15
1609 GA  Oosterleek


Telefoon Menscounselling 06 - 15 56 69 29

 julia@juliajongert.nl


LinkedIn Menscounselling